The Wellhouse

Situated 100 metres from Wellhayes Barn the beautifully restored and extended Wellhouse is set in 15 acres of shared grounds with a lake, stream and woodland, located near Lyme Regis in West Dorset. The Wellhouse features an architect designed, 70m square extension with contemporary open plan kitchen and living space, designed and built by award winning furniture designer James Verner.

This tranquil haven occupies an elevated position and boasts magnificent views over the south facing large terrace and lawn to the hills of East Devon and beyond. Located at the end of a bumpy, secluded track leading over a stream to the tranquil lake, providing a wonderful space to unwind and relax with hammocks strewn between the trees.

After exploring the world heritage site of the Jurassic Coast with its first class sailing and water sports, mountain and road biking and walking, merely a stone’s through from the front door, guests can return back to this serene setting and relax with a glass of wine whilst watching the local wildlife; ranging from dragonflies, ducks, herons, moorhens and even the occasional cormorant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*